Youtube Kanalıma Abone Olmalısın!

Toplum normalarına göre başarılı sayılan bir inşaat mühendisi olarak bu yolda yaşadıklarımı, deneyimlerimi , hatalarımı, pişmanlıklarımı hiç birşeyi atlamadan sizinle paylaşıyorum. Bu blogu okur ve youtube videolarını izlersen yaşadıklarımı kendi açından değerlendirebilirsin. Bu sayede benim hatalarımı görebilir ve benzer hataları yapmaktan kurtulabilirsin. Ayrıca deneyimleri örnek alarak şuada istediğin kariyer hedefine ulaşabilirsin.

Merhaba Değerli Gezgin Şantiyeci Okuyucusu,

Ben 2005 yılında Kocaeli Üniversitesinden mezun olduktan sonra çok kısa bir süre Türkiye içinde inşaat piyasasını deneyimlemiş, sonrasında biraz da şansın yardımıyla 15 yıllık deneyimin neredeseyse tamamanı dünyanın çeşitli ülkelerinde geçirmiş bir inşaat mühendisiyim.

[instagram-feed imagepadding=0]

Neden Gezgin Şantiyeci ?

Yaşıtım olan meslektaşlarıma oranla hayatımın çok uzun bir bölümünü yurt dışındaki şantiyelerde çalışarak geçirdim. Çalışmaktan arta kalan zamanlarımda da mümkün olduğunca dünyayı gezdim ve gezmeye devam ediyorum. Bügüne kadar sırasıyla şu ülkelerde yaşadım ve çalıştım.

Gezgin Şantiyeci - Laguradia
New York Laguardia Havaalanı İnşaatı

Şantiye Deneyimlerim.

  • 2005 – 2006 – Türkiye
  • 2006 – 2008 – Kazakistan
  • 2008 – 2009 – Umman
  • 2009 – 2010 – Rusya
  • 2010 – 2012 – Kıbrıs – Rusya
  • 2012 – 2013 – Kanada -Türkiye
  • 2013 – 2019 – Amerika Birleşik Devletleri
  • 2019 – Halen – Almanya – Rusya

Yukarıda listelediğim ülkeler sadece çalıştığım ülkeler elbette. Fırsat buldukça gezmeye çalışığım ülekelerde çok fazla ama onların listelemiyorum ancak daha yapacak çok yol olduğunu biliyorum. Bu nedenle bu sitenin adını Gezgin Şantiyeci koydum.

Neden Bu Bloğu Okumalısın?

Toplum normalarına göre başarılı sayılan bir inşaat mühendisi olarak bu yolda yaşadıklarımı, deneyimlerimi , hatalarımı, pişmanlıklarımı hiç birşeyi atlamadan sizinle paylaşıyorum. Bu blogu okur ve yaşadıklarımı kendi açından değerlendirsirsen benim hatalarımı görebilir ve benzer hataları yapmaktan kurtulabilirsin. Ayrıca deneyimleri örnek alarak şuada istediğin kariyer hedefine ulaşabilirsin.

Şuanda lisede okuyan ve inşaat mühendisliği kariyeri hayali kuran genç arkadaşım , şuanda üniversitede bu mesleğin yeterlilik diplomasına sahip olmak için dirsek çürüten öğrenci arkadaşım ve değerli meslektaşım, bu bloğun senin için çok iyi bir kaynak olacağına inanıyorum.

Gezgin Şantiyeci Kimdir.

Gezgin Şantiyeci blogunu okumaya devam etmeden önce facebook sayfamı şu linki tıklayarak beğenmeyi ve youtube kanalıma abone olmayı unutma! Bloguma abone olursan yeni yazılarımdan ilk siz haberdar olursun. Blogumu okumaya şu yazım ile başlayabilirsin. Yazıların içindeki linkleri takip edersen anlam bütünlüğünü kaybetmeden yazılarından keyif alma fırsatı bulursun!

Bu blogu okurken güzel vakit geçirmenizi diliyorum. Yazılarımla ilgili yorumlrınızı bekliyorum. Umarım youtube kanalında yakaladığımız güzel ortamı burada da devam etirebiliriz

İyi eğlenceler!

Yazılar ve blog hoşuna gitiyse ve ben bu bloga destek olmak istiyorum diyorsan aşadaki linke tıklayarak bağış yapabilirsin.

[crypto-donation-box type=”metamask”]

WordPress PopUp Plugin