Merhaba hepinize, 2022 yılına hoş geldiniz. Umarım 2022 bize 2019 sonrasında yaşadığımız kabusu unutturacak bir yıl. Umarım benim youtube kanalımı ve instagram hesabımı takip ediyorsunuzdur ve eğer ediyorsanız biliyorsunuzdur, artık covid muhabbetimden bıktım ve biraz da tehlikeyi göze alarak yeniden gezmeye başladım. Son iki ayda hem ortadoğunun New York’u Dubai’de hem Türkiye’nin en güzel şehri İzmir’de hemde Rusya’nın Parisi Moskova’da güzel vakit geçirme şansı buldum ve bunları elimden geldiğince sizlerle hem post hem story hemde son zamanlarda ilgimi çeken reels videoları olarak sizlerle paylaştım.

Moskova - 2022
Moskova – 2022

İlk fırsatta sizlere Dubai de yaşam ve çalışmak hakkında bir youtube videosu hazırlamayı planlıyorum. Ayrıca bu yıl içinde sizlerle inşaat mühendisliği konulu olmasa da yurt dışında mümkün olduğunca çok gezmek isteyenlere yönelik güzel bir video hazırladım. Ben ve konuğum bu videoyu çekerken çok eğlendik umarım aynı enerjiyi sizlere de aktarabilmişizdir. Bu konuda veya buna benzer konularda daha fazla videolar görmek istiyorsanız bana ya videonun yorum kısmından yada bu yazının altındaki yorum kısmından bunu iletin. İsteklerinizi dikkate alacağım. – Bloguma abone olmayı unutmayın –

2022 senesinden neler bekliyorsunuz? Sizinle daha önce bu konuda paylaştığım ankete tam olarak beklediğim katılım gerçekleşmemiş ancak katılanlara göre izleyici kitlemin %61’i Bu yılda zenginlik bekiyor. Umarım hepimiz için 2022 mükemmel bir yıl olur, geçmiş yılara bakarak en azından bunu hak ediyoruz.

2022 Yılından Neler Bekliyorum – 2022 Yılı Planlarım

Ben kısaca bu yıldan sağlık bekliyorum, artık bu yılın ortalarına doğru pandeminin hayatımızdan çıkmasa da artık gripten çok farklı olmacağı bir ortamda yaşamayı bekliyorum. Eğer hayatımınızda bu pandemi derdini çıkarabilirsek daha çok gezmeyi bekliyorum bu yeni yıldan. Gerçi Şubat ayındayız artık yeni yıl demek çok da doğru olmuyor sanırım.

Ayrıca bir değişiklik bekliyorum bu yıldan sanırım artık Svobodny’de olan son yılım, bundan sonra başka ufuklara yelken açacağımı düşünüyorum.

2021 yılın sonunda bir grup arkadaşıma güzel bir proje geliştirdik. İlk tepkiler olumlu ve projeye yatırımcı sayısıyı giderek artıyor, bu yılın sonunda bu projenin çok daha iyi yerlere gelmesini planlıyorum ve bu konuda çalışmaya devam edeceğim. Projenin tanıtım videosunu

bu bloga bırakıyorum ve web sitesine linki tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu blog hoşunuza gidiyorsa ve destek olmak isterseniz aşağıdaki metamask hesabıyla bloğa destek olabilirsiniz.

Hepinize mükemmel bir yıl diliyorum.

Düşünceleriniz benim için önemli!

WordPress PopUp Plugin
%d blogcu bunu beğendi: